Kargo Yazısı
450 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞE KARGO BEDAVA!
Ürün detay paylaş
Ouija Board Eğlence Tahtası
Ouija Board Eğlence Tahtası

Ouija Board Eğlence Tahtası

İndirim Oranı : %63 İndirim
Fiyat : €1,040(KDV Dahil)
İndirimli : €0,382(KDV Dahil)

SİZİN İÇİN;

Carpe yine farklı ve orijinal bir ürünü sizlere sunuyor!

Arkadaşlarınızla evde olduğunuz günlerde sıkılıyor ve yapacak ''farklı'' bir şeyler arıyorsanız Cadı Tahtası sizin için Carpe'de!

Cadı tahtası ya da Ouija, ruh çağırma amacıyla kullanılan ve düzleştirilmiş kemik ya da tahtadan bir düzenektir. Nadir de olsa mermerden de yapılır. Pek çok kültürde rastlanılır. Genellikle alfabenin sıralandığı bir zemin üzerine, sayılar ile 

evet” ve “hayır” “Merhaba” ve “hoşça kal” yazan , fincan ,kalp yada ok şeklinde hareket eden bir nesneden oluşur.

En az 2 kişinin el temasının olduğu bir nesne; hangi harf üzerine gidiyorsa, bu harfler not edilerek ruhani bir varlıkla iletişim kurulduğuna inanılır.

Ouija’nın amacı, melekler, ruhlar, ölü akrabalardan mesajlar almaktır.,

Ürünün Kullanımı

Kendinizi İyi hissettiğinizde ruh çağırma tahtasını kullanılmanız tavsiye ediliyor. Bunun nedeni eğer kötü bir ruh varsa, hasta ya da yorgun, kişiye etki etmemesidir. 

Ouija için iki kişi gerekir. Genellikle, bir kişinin  Ouija yı yönetmesi mümkün değildir. Bir arkadaşınız ile kullanabilirsiniz. Farklı zihin yapıları için bunun bir erkek olması ve grup içinde bir kadının mutlak olması tavsiye edilir.

Zamanlama. En iyi uygulama zamanı atmosferde parazit enerjilerin daha az olduğu gece vakitleridir ama her zaman da karanlık ve loş ortamda  kullanabilir.

Uygun atmosfer yaratmak. Eğer oda karartılırsa  ve biraz da mum ışığı ile Ouijaya  daha iyi odaklanılabilir. Dikkat dağıtmayı önlemek için TV ve tüm elektrikli , elektronik cihazlar kapatılır.

Oturma düzeni. İki kullanıcı karşılıklı oturur, mümkünse dizleri dokunmadan, kucaklarına üzerine Ouijaya denk gelecek şekilde bir masa olmalı

Ruh çağırma tahtası üzerinde parmaklarınızı yerleştirin. Siz ve eşiniz çok hafifçe ruh çağırma tahtasının işaretçi düzeneği  üzerine iki el parmaklarızı yerleştirin.

Hareket şekli. Ouijaya tahtası üzerinde işaretçiyi bir daire içinde bir an için ruh çağırmaya gelen bir varlık varmış gibi  hareket ettirin

Tutum.  Oturumun sadece olumlu ya da daha iyi doğru ve negatif enerjiler olmayan bir deneyim sağlayama duygusu ile başlamalıdır.

Başlangıç. Basit bir soru ile evet ya da hayır cevabı gerektiren bir başlangıç yapın.

Sabırlı olun. Hemen cevaplar almayabilirsiniz oturuma ısınmak için bir şans verin.

Yersiz sorular sormayın.  Gereksiz ve boş sorulardan kaçının “ne Zaman öleceğim?” gibi , çünkü “6 ay içinde,” diye bir cevap alırsanızboş yere endişelenirsiniz, çünkü her oturuma  güvenemezsiniz , gelenin ne olduğunu tam olarak bilemezsiniz ve gelen her zaman doğruyu söylemez.

Fiziksel belirtiler. Birçok deneyimli kullanıcılar oturup sonrası gerçek ya da mevcut fiziksel belirtilere karşı uyarıyorlar.

Oturumu sonlandırın. Bu önemli bir adımdır. Seans bitince, kasıtlı olarak “Hoşça kal” kısmına işaretçi düzeneğini götürün ve ellerinizi kaldırın ruh çağırma tahtası kaydırın.

Ürün Ölçüsü

Büyük Eğlence Tahtası : En:46 cm / Boy: 27cm

Küçük Eğlence Tahtası: En:30 cm / Boy: 222cm

Mobil Detay İkonlar



  •  
     
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR