Kargo Yazısı
450 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞE KARGO BEDAVA!
Ürün detay paylaş
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri
Taşınabilir El Blender Renkleri

Taşınabilir El Blender Renkleri

İndirim Oranı : %7 İndirim
Fiyat : €5,160(KDV Dahil)
İndirimli : €4,813(KDV Dahil)

SİZİN İÇİN

Taze smoothieleri, shakeleri, margaritaları ve bebek mamalarını hazırlamanın kolay yolu!

Bu Blender istediğiniz yere kolaylıkla götürebileceğiniz için gün içinde koştururken size tazecik lezzetli içecekler hazırlamanıza yardımcı olacak şarjlı bir blender ve aynı zamanda bardaktır.

Bu kompakt ve hafif blender bir spor salonu çantasına evrak çantasına veya el çantasına kolayca sığdırabilir ve bu sayede nereye giderseniz gidin sağlıklı bir öğünü yanınızda taşıyabilirsiniz.

Tek bir şarjla 8-12 kullanımdan sonra istediğiniz zaman yeniden şarj etmek üzere herhangi bir USB portuna veya şarj cihazına bağlamanız yeterlidir.

Sadece su ve isteğe bağlı olarak bir damla deterjan ekleyip blenderinizi çalıştırdığınızda blenderınız kendi kendini temizler. 

Blueberry taşıma bantını kullanarak elinizde taşıyabileceğiniz ve hatta arabanızın bardaklığına sığdırabileceğiniz kadar küçük fakat aynı zamanda en sevdiğiniz içeceklerin tümünü hazırlayabileceğiniz kadar büyüktür.

Günün koşturmasında Blueberry Blender ile bebeğiniz için hızlı bir mama kendiniz için sağlıklı bir öğün ve spor yaparken enerji deposu bir bardak hazırlayabilirsiniz.

Ayrıca blenderınız posasız içecekler hazırlamanıza yardımcı olacak bir filtreye de sahiptir. Hayata sağlıklı bir mola ve pratik öğünler için hemen alın!

İlk Çalıştır Talimatı

1. Şarj Et,Temizle.

2. Malzemeleri Ekle.

3. Çalıştır Düğmesine Bas.

Blenderınıza katı yiyeceklerden önce bir miktar sıvı ekleyin ve akabinde yiyecekleri koyun. İyi Karışım Çalıştır düğmesine basmadan önce  lenderınızı bir kez ters çevirin ve tekrar düz çevirdikten sonra çalıştırın.

Pürüzsüz bir karışım için meyve ve sebzelerinizi biraz küçülterek blenderınıza ekleyin. Buz Ekleme Buz eklemeden önce blenderınıza biraz su koyun ve sonrasında buzu ekleyip çalıştırın.

Süzgeç Blenderınızdaki karışımı süzerek kullanmak isterseniz cihazınızla gelen süzgeçleri kullanın.

Hazneyi Tam Doldurmayın Blenderınızın tamamını malzeme ile doldurmadan üstte bir miktar boşluk bırakarak çalıştırın. Sıcak Sıvılar Koymayın Sıcak sıvılar cihazınıza zarar verebileceğinden

49 derecenin üzerindeki sıvıları blenderınıza koymayın. Boş Çalıştırmayın Blenderınızın zarar görmemesi için boş durumdayken çalıştırmayın.

Güvenlik

Elleriniz içindeyken blenderınızı asla çalıştırmayın. Yanıp Sönen Işık Uyarısı Blenderınızın tabanı ok yönünde tam oturmadığını gösterir, cihazınızın alt tabanını yerine oturtup ışığın sönmesini sağlayın.

Kırmızı Işık Uyarısı Cihazınızın şarjının azaldığını gösterir.

Mobil Detay İkonlar



  •  
     
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR